Könyvadatok
Táplálkozási Akadémia III.
Szerkesztette: Szűcs Zsuzsanna MSc és Fekete Krisztina
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Németh János
Borítóterv, grafika: Németh János
Terjesztés: Végh Rita
Tulajdonságai
Terjedelem: 240 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2022
Fájl formátum: pdf
Nyelvezet: Magyar
ISSN: 2677-0377
A könyv megvásárolható nyomtatott változatban is.
Leírás
Lehet finom, ami egészséges? Hogyan együnk úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni az ízélmények és az egészségesség között? Hogyan lehet jobb a közérzetünk, sportteljesítményünk a táplálkozás által? Mit együnk akkor, ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, és mit akkor, ha már valamilyen betegségben szenvedünk? Hogyan állítsuk össze a család étrendjét? Mivel tápláljuk a gyermekünket vagy idős hozzátartozóinkat? Mi számunkra az ideális étrend, ha babát szeretnénk, vagy ha babát várunk? Hogyan válasszunk okosan az élelmiszerek közül? Mikor van szükségünk étrend-kiegészítőkre? Mit kell tudni a növényialapú étrendekről? Ezekre a gyakran feltett kérdésekre találnak válaszokat az idén harmincadik születésnapját ünneplő MDOSZ „Táplálkozási Akadémia” hírleveleiben, melyekből ezzel a kötettel egy csokrot nyújtunk át Önnek. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a táplálkozástudomány újdonságai iránt és szeretnék információéhségüket hiteles forrásból csillapítani.
Paraméterek
Tartalom | EGÉSZSÉGES ÉTELEK, VITAMINOK EGÉSZSÉG-BETEGSÉG VÁRANDÓSSÁG, BABATÁPLÁLÁS EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK |