Könyvadatok
Táplálkozási Akadémia – Tallózó a táplálkozástudomány világában a MDOSZ összegyűjtött írásaiból
Puhafedelű, ragasztott kötés
Szerző(k): Kubányi Jolán MSc , Dr.Ambruszt Simon , Bartha Kinga, MSc , Breitenbach Zita, MSc , Györki Niké, Gyurcsáné Kondrát Ilona , Henter Izabella, MSc, Horváth Zoltánné, PhD , Kiss-Tóth Bernadett, Koszonits Rita, Dr.Lichthammer Adrienn, Dr.Pálfi Erzsébet , Schmidt Judit, Shenker-Horváth Kinga , Szalayné Kónya Zsuzsa, Szijártó Szandra, MSc, Szűcs Zsuzsanna, MSc , Tihanyi András, Turcsák Katalin, MSc, Vincze-Bíró Andrea, MSc
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Németh János
Borítóterv, grafika: Németh János
Terjesztés: Végh Rita
Nyomda és kötészet: Belvárosi Nyomda Zrt.
Ár: 2200 Ft
Tulajdonságai
Terjedelem: 168 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2018. június 06.
Nyelvezet: Magyar
ISBN: 978-615-5166-69-3
A könyv megvásárolható E-book változatban is.
Leírás
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége 2004-ben indította útjára először „Táplálkozás és Tudomány” elnevezéssel, majd 2008-tól „Táplálkozási Akadémia” címmel havonta megjelenő, elektronikus hírlevelét azzal a célkitűzéssel, hogy hiteles forrásból, közérthető megfogalmazásban, táplálkozást érintő aktuális információkkal lássa el – elsősorban az újságírókat és rajtuk keresztül a hazai lakosságot –, és nem utolsó sorban a szakembereket.
A most megjelenő könyvben az elmúlt öt év hírleveleiből állítottunk össze egy tematikus válogatást, melyet jó szívvel ajánlok minden táplálkozástudomány iránt érdeklődő figyelmébe.
Kubányi Jolán MSc (elnök Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége)
Paraméterek
Tartalom |
|