Könyvadatok
Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve – Gyakorlati tanácsok kezdő palósoknak
Puhafedelű, ragasztott kötés
Szerző(k): G. Szabó Klára
Szakmai lektor: Mezei Elmira
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Hakucsák Róbert
Borítóterv, grafika: Németh János
Terjesztés: Végh Rita és Peller Judit
Nyomda és kötészet: D-Plus Nyomda
Ár: 2280 Ft
Tulajdonságai
Terjedelem: 112 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2015. május 6.
Nyelvezet: Magyar
ISBN: 978-963-9914-57-5
ISSN: 2060-3495
Leírás
„Vajon gondolt már arra, hogy a gyomorégését vagy az ebéd utáni álmosságát csupán a táplálkozása megváltoztatásával megszüntetheti? Vagy csak szeretné a betegségeket elkerülni, netán gyógyszerek nélkül leélni az életét? Vagy fogyni szeretne visszahízás nélkül és anélkül, hogy állandóan koplalna? Esetleg észrevette, hogy allergiás a lisztre, a tejre, rossz hatással van Önre a cukor? Úgysem lehet minden, a szervezetünkre káros hatást kivédeni, de legalább ezzel a táplálkozással valamennyit segíthetünk magunkon.”
A magyar szerző több mint 300 éve él Olaszországban, családtagjai és önmaga is évek óta tej-, cukor- és lisztmentes táplálkozást követ. Hitelesen és érthető módon segíti könyvével azokat, akik rettegnek az életmódváltástól, nem hiszik el, hogy nekik is sikerülhet megszabadulni az ételek okozta bajoktól, elhízástól és annak minden súlyos következményétől. Ajánljuk e könyvet azoknak, akik szeretnék valahol elkezdeni a paleo diétára való áttérést, de nem tudják pontosan, mit kell beszerezni hozzá, hogyan kell élvezetessé tenni, és miként kell a régi berögződéseket levetkőzni. A gyakorlati tanácsok mellett számos ételreceptet és színes ételfotót is találhat a könyvben.
Paraméterek
Tartalom | Ajánlás
III. Gyakorlati rész kezdő paleósoknak
2.Reggelik
3.Saláták
8.Édességek
|