Weboldalunk sütiket használ használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése (regisztráció, vásárlás) és a felhasználó weboldalon végzett tevékenységének nyomon követése érdekében (statisztika). Süti politika | Adatvédelmi szabályzat

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyuricza Ákos MSc

dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, élelmezés-, és táplálkozás-egészségügyi szakértő
Több, mint 22 éves szakmai pályája során a dietetikai feladatellátás mellett hosszú ideig élelmezésvezetőként is dolgozott. A vendéglátás és turisztika szakirányokban jelentős oktatói és vizsgáztatói, vizsgaelnöki tapasztalatokat szerzett. Szívügyének tekinti az élelmiszerbiztonságot a közétkeztetés és vendéglátás területén. Szakmai publikációinak a száma 110 feletti. 2008-ban a betegélelmezés javításáért tett erőfeszítései kapcsán „az év dietetikus végzettségű élelmezésvezetője” díjat, 2016-ban pedig a kiemelkedő szakmai tevékenységéért az Emberi Erőforrások Minisztériumának elismerő oklevelét vehette át. 1999-től 2017-ig tagja az Élelmezésvezetők Országos Szövetségének.

A szerző a SpringMed Kiadó gondozásában megjelent kiadványai:


 

Rendezés: