Weboldalunk sütiket használ használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése (regisztráció, vásárlás) és a felhasználó weboldalon végzett tevékenységének nyomon követése érdekében (statisztika). Süti politika | Adatvédelmi szabályzat

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erdélyi-Sipos Alíz MSc

dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, egészségügyi szóvivő és kommunikációs tanácsadó
A Semmelweis Egyetem mesteroktatója. Az Endocare Intézet dietetikusa, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) főtitkára. 2004 és 2008 között a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Dietetikai Tagozatának tagozatvezetője, majd a MESZK kommunikációs titkára volt. Korábban az MDOSZ hivatalos, lektorált folyóiratának főszerkesztője. A dietetikusi diploma után 2013-ban Táplálkozástudományi mesterképzési (MSc) diplomát szerzett. Húsz év média területén végzett tevékenység, tíz év főiskolai katedrán eltöltött oktatási tapasztalat mellett mindvégig a páciensek közelében maradt. Dolgozott kórházban, több évig egy – a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését szolgáló – prevenciós modellprogramban, egészségfejlesztési irodában (EFI), és közreműködött dietetikusként az alapellátásban. 2015 óta intenzíven foglalkozik szénhidrátanyagcsere-zavarral, kifejezetten inzulinrezisztenciával, túlsúlyos és elhízott páciensekkel, valamint várandósokkal.

A szerző a SpringMed Kiadó gondozásában megjelent kiadványai:

Rendezés: