Könyvadatok
Húgysavcsökkentés diétával
Puhafedelű, irkafüzet
Szerző(k): Gyurcsáné Kondrát Ilona
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Sárközy Andrea
Borítóterv, grafika: Sárközy Andrea
Terjesztés: Végh Rita
Nyomda és kötészet: AduPrint Kft.
Ár: 680 Ft
Tulajdonságai
Terjedelem: 40 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2011. december 19.
Nyelvezet: Magyar
ISBN: 978-615-5166-17-4
Leírás
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiderült, hogy a magas húgysavszint jelentősen növeli (főként nőkben) a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
– Mi is az a húgysav?
– Mitől alakulhat ki a magas húgysavszint a vérben?
– Lehet-e a húgysavszintet csökkenteni és milyen módon?
– Melyek azok az ételek, amelyek növelik a húgysavszintet, és melyeket fogyaszthatjuk a húgysavszint emelkedésének kockázata nélkül?
A dietetikus szerző hasznos tanácsaival és útmutatásával, valamint mintaétrenddel és számos recepttel segít a kérdéseink megválaszolásában.