Könyvadatok
Daganatos betegek diétája - Receptek és étkezési tanácsok
Puhafedelű, írkafűzött
Szerző(k): Gyurcsáné Kondrát Ilona
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Hakucsák Róbert
Borítóterv, grafika:
Terjesztés: Végh Rita
Nyomda és kötészet: Belvárosi Nyomda Zrt.
Ár: 980 Ft
Tulajdonságai
Terjedelem: 40 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2012. november 10.
Nyelvezet: Magyar
ISBN: 978-615-5166-38-9
ISSN: 1588-5143
Leírás
A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60 %-ban van jelentősége az étkezés minőségének. A leggyakoribb problémák az étkezés során: a magas zsír- és szénhidrátbevitel, az alacsony rostbevitel és a mikrotápanyagok hiánya.
Ez a kiadvány nem csupán a daganatos betegeknek szól, hanem mindenkinek, aki ügyel egészségére, egészségtudatosan él és elfogadja azt a tényt, hogy megfelelő táplálkozással a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata csökkenthető!
Az egészséges táplálkozás megvalósításához érdemes megismerni a táplálkozási ajánlásokat, kipróbálni a könyvben szereplő változatos és egészséges ételek receptjeit. A dietetikus szerző ebben kíván segítséget nyújtani mindannyiunknak.
A 40 oldalas kiadvány alapjául Dr.Bittner Nóra – Gyurcsáné Kondrát Ilona: Daganatos betegek nagy diétáskönyve című munkája szolgált.
Paraméterek
Tartalom | Bevezetés
Mintaétrendek
Receptek
Receptek |