Weboldalunk sütiket használ használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése (regisztráció, vásárlás) és a felhasználó weboldalon végzett tevékenységének nyomon követése érdekében (statisztika). Süti politika | Adatvédelmi szabályzat

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek

980 Ft
785 Ft
Kedvezmény: 195 Ft 20%
Menny.:
ISBN: 978-963-9456-43-3
Szerző: Gyurcsáné Kondrát Ilona
A kiadvány összefoglalja a tejcukorérzékenyek diétájával kapcsolatos tudnivalókat – kiegészítve néhány recepttel.

Könyvadatok

Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek - Laktóz mentes receptekkel

Puhafedelű, írkafűzött
Szerző(k): Gyurcsáné Kondrát Ilona
Felelős szerkesztő: Dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, tipográfia: Hakucsák Lászlóné
Borítóterv, grafika:
Terjesztés: Végh Rita
Nyomda és kötészet: D-Plus Nyomda Kft.
Ár: 980 Ft

Tulajdonságai

Terjedelem: 40 oldal
Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Megjelenés időpontja: 2013. január 30.
Nyelvezet: Magyar
ISBN: 978-963-9456-43-3
ISSN: 2063-885X

Leírás

A tejcukorérzékenység hazánkban minden harmadik embert érint. A jellegzetes tünetek (puffadás, hasmenés a tejtartalmú ételek fogyasztását követően) változó erősségűek lehetnek. A nagy mennyiségben természetes forrásként tejben és a tejtermékben található laktózt a laktáz enzim képes elbontani, ám ha ebből kevés van, vagy nincs a szervezetünkben, akkor keletkeznek a panaszok.
Milyen ételeket fogyaszthatnak a laktózérzékenyek? Milyen kezelési lehetőségei vannak a panaszokkal küzdőknek? Milyen egyéb betegségektől kell elkülöníteni? A hasznos tudnivalókon túl e kiadvány számos receptleírást is tartalmaz, mely ötletadóként kitűnően használható.

Paraméterek

Tartalom Bevezetés
Mi a laktózintolerancia?
A tejcukorérzékenység kezelése
Étrendi ajánlások laktózérzékeny gyermekeknek és felnőtteknek
Tanácsok élelmiszercsoportonként
Milyen ételeknél gondoljunk arra, hogy laktózt is tartalmazhatnak?
Laktózmentes receptek